Wâld

Motor- en Autoclub De Wâlden

Aan de deelnemers van de Fotopuzzeltocht Willemsoord (in 2021),

Een update…
U zult zich wel hebben afgevraagd: waar blijft de uitleg en de uitslag …?
Dat zit zo: we waren druk bezig met de uitslag (de uitleg lag al klaar); dit vergde nogal wat tijd, omdat veel deelnemers soms alleen de naam hadden ingevuld; -wij kregen geen mailadressen door via Social Deal- ja zelfs oplossingen zonder NAW-gegevens kregen we binnen, waarvan er zelfs eentje met bijna alle antwoorden goed!

De helft zonder mailadres …… Een behoorlijke puzzel voor ons, waar we niet op gerekend hadden!

En toen werden we overvallen door een extra complicatie.
Waar wij uitgingen van een periode van 3 maanden (tot nu toe bij onze fototochten gebruikelijk), ging Eetcafé De Steen, op voorstel van Social Deal, de actie verlengen tot 8 april. We hebben nog geprobeerd “op de rem te trappen”, maar het was te laat: de eerste 53 nieuwe deelnemers waren al aangemeld.

Restte ons geen andere oplossing dan u te vragen om begrip en geduld tot z.s.m. na 8 april. Zouden we eerder de uitslag en uitleg toesturen, dan zou het betekenen dat de uitleg “op straat komt te liggen”. We hopen dat u ons dit niet al teveel wilt aanrekenen; gelukkig waren een aantal deelnemers al dik tevreden met alleen de mooie tocht en hadden ze niet de behoefte om “prijs te rijden”.

De uitslag en de prijswinnaars

Bestuur MAC De Wâlden.

P.S.1 We kregen naast veel zeer tevreden reacties, natuurlijk (?) ook teleurgestelde geluiden te horen: zo werd deze actie van Eetcafé De Steen/ MAC De Wâlden zeer negatief beoordeeld door iemand, die op grond van de -overigens niet door de MAC geleverde foto’s- ervan uit was gegaan dat het een rit voor old-timers (“Lelijke eendjes” en “DAF-jes” of zo) betrof!! Tja ….
P.S. 2 U mocht de routebeschrijving om organisatorische redenen niet mee naar huis nemen; dit vonden sommigen jammer. Wilt u de route alsnog in uw bezit krijgen (om bijv. op een later tijdstip nog eens te rijden), dan kunt u ons een mailtje sturen met het verzoek u de route toe te sturen (wel zelf dan uitprinten, uiteraard!).