Wâld

Motor- en Autoclub De Wâlden

 

AANKONDIGING!! NIEUWE FOTO-TOERTOCHT DOOR GAASTERLÂN EN M(E)AR!

Beste leden en belangstellenden,

Wat zijn wij als bestuursleden van M.A.C. “De Wâlden” blij dat de deelnemers van onze corona-proof door Zuidoost Friesland rit zo positief reageerden op deze rit.

Er deden ongeveer 335 deelnemers/ voertuigen mee (auto’s, motoren en zelfs een paar dappere fietsers) mee. De deelnemers kwamen uit bijna alle provincies. Velen waren hier op vakantie in Friesland en maakten dankbaar van de gelegenheid gebruik. Dus onze secretaris heeft het erg druk gehad om de papieren naar de deelnemers te sturen. (klik op een van de foto's om te bestellen!)

Jammer genoeg hebben we zo nu en dan de route moeten aanpassen om dat de gemeente weer met de wegen bezig was. We zijn blij dat we toch regelmatig de route hebben gereden en voor een goed vervolg konden zorgen.

Er waren 3 deelnemers met 0 fouten en 18 deelnemers met 1 fout.

Deze deelnemers hebben intussen hun prijs toegestuurd gekregen.

Reacties met de vraag om vaker zo een coronaproof rit uit te zetten kwamen we herhaaldelijk tegen.  Door de vele positieve reacties hebben we besloten om daaraan te voldoen. Deze tocht wordt in Gaasterland gereden. We denken opnieuw een hele mooie uitdagende route te hebben samengesteld met natuur, dorpen stadjes, havens, pittoreske weggetjes, bossen, uitzichten,  vragen, weetjes en natuurlijk de foto’s die in de goede volgorde moeten worden geplaatst. En is nu ook weer te bestellen via Groupon en Social Deal. Voor de motorrijders is er speciale digitale route beschikbaar, zodat er niet steeds de papieren weer tevoorschijn hoeven te worden gehaald. We hopen op weer een fijne deelname en dat u met veel plezier aan deze route meedoet, want daar gaat het uiteindelijk om.  Graag zien we ook wat meer leden van onze club, want die misten we toch wel …..

Bekijk ook even de vele reacties die we kregen van de deelnemers, lees maar eens de “Bloemlezing” van reacties die we hebben verzameld.

Namens M.A.C. “De Wâlden”,

Wolter de Jong