Wâld

Motor- en Autoclub De Wâlden

Adverteerders

Binnenkort

Geen evenementen

Geachte leden en belangstellenden,

Hier nog een paar letters van de voorzitter.

Het bestuur is de laatste maanden aardig actief geweest. De coronaproof ritten worden goed bereden en zo ook de corona rit die we in Bant hadden uitgezet. Ook Kollumerpomp had  een coronavrije rit aangevraagd. Die is op 10 augustus verreden.

De rit in Balk was op een andere manier  gedaan. Zoals we het normaal ook deden maar dan zonder bordjes en routecontroles. De puzzels die je moest oplossen werden op de volgende manier uitgevoerd. Je had 2 en soms ook wel  3 antwoordmogelijkheden. Als je dacht: deze opdracht is uitvoerbaar, dan moest je een letter noteren, die bij de opdracht stond. Voorbeeld: letter A niet uitvoerbaar, letter B opdracht wel uitvoerbaar. Soms moesten de deelnemers zelfs keren en dan met een andere opdracht verdergaan.

Tevens hebben we nog 2 ritten uitgezet met foto’s en puzzels. De rit in Koudum is 8 september en de rit in Twijzelerheide op 11 september. Deze rit is alleen toegankelijk voor inwoners van Twijzelerheide.

Ons bestuurslid Gerrit heeft met zijn vrouw een rit uitgezet in Noord- Holland. Betty en ondergetekende hebben de rit gecontroleerd. Het is een hele leuke route geworden.

Hij heet rondje Dijk en Duinen. De start is bij het Afas stadion van AZ in Alkmaar. Hoe bestaat het, aan de stadionweg, Start bij P2 op het AZ terrein. Deze rit is vanaf 15 september tot 15 december te rijden. Deze rit is te bestellen bij West-Friesland deals, Social Deals en Groupon (iets later). Kosten

E 4,95 per auto/ voucher.

Tabe en ondergetekende zijn druk bezig geweest een route uit te zetten in de omgeving van Willemsoord in samenwerking met Eetcafé De Steen.

Dit gebied is in juli erkend als WERELDERFGOED. Generaal van den  Bosch wilde de mensen die in armoede leefden een beter leven geven. Dit wordt ook een rit met foto’s en vragen, maar is natuurlijk ook gewoon als toertocht te rijden. Deze keer inclusief een lunchpakket voor onderweg.

De rit kan vanaf 1 oktober gereden worden. Eerst 3 maand met een mogelijke verlenging van nog eens 3 maanden. Zeer aanbevolen door een prachtige omgeving met een rijke historie. Kosten deze keer 8,95 per persoon (ivm lunchpakket).

Hopelijk krijgen we weer veel deelnemers bij deze 2 ritten.

Met vriendelijke groet;

Wolter de Jong