Wâld

Motor- en Autoclub De Wâlden

Adverteerders

Binnenkort

Geen evenementen

De onderstaande deelnemers slaagden erin om alle vragen en foto’s op de juiste manier te beantwoorden. Helaas moesten we 1 foto neutraliseren: de grote spin was verplaatst naar een andere locatie in Gaasterland. Volgende keer maar niet weer “levende” objecten in de route opnemen!

De waardebonnen worden zsm toegezonden.  Tige lokwinske/ Gefeliciteerd! Jammer, dat de deelname deze keer beduidend minder was dan onze Zuidoost- Frieslandrit. Vandaar ook dat we minder prijzen beschikbaar kunnen stellen (ivm lager prijzenbudget).

  naam  woonplaats 
 Peter Platte  Amsterdam
 José Snoek  Stiens
 Fam. (Lisanne) Postma  Buitenpost
 Elise Pleket  Sneek
 Irma Weening en Riemkje van Dijk  Ureterp
 Team “Sinne en Wille”  Winsum (Frl)
 Reitze Schotanus en Tom Deinum  Sleat

We zien wel dat er al een soort vaste kern meedoet. Voor wie alweer “in the mood” is: de nieuwe route loopt al, tot 20 december.  Deze keer in Noord-Holland, voor ons dus over de dijk, waar een onzer bestuursleden een mooie rit heeft uitgezet ten noorden van Alkmaar: Rondje Dijk en Duinen. Binnenkort verschijnen er wel weer links vanaf onze website. Maar wie alvast wil inschrijven en starten, dat kan via WF-deals / Alkmaar of Social Deals/Alkmaar. De eerste oplossing is reeds binnengekomen! Het is nog niet bekend of via Groupon mogelijk wordt. Afwachten nog.

Tevens willen we u attenderen op nóg een route, door onze club uitgezet en start vanaf 1 oktober. Deze keer in samenwerking met Eetcafé De Steen te Willemsoord. De tocht gaat door (een deel van) het gebied van het nieuw opgenomen Werelderfgoed (ook bekend van Taj Mahal en De Chinese Muur!) van de Maatschappij van Weldadigheid (oorspronkelijk 7 koloniën, 5 in Nederland en 2 in België) . Een prachtig gebied met een rijk verleden! Veel bezienswaardigheden onderweg. Ook niet te vergeten: De Steen is winnaar van De Telegraaf ‘s wedstrijd Lekkerste Bal Gehakt van Nederland! De rit is 8,95 per persoon/ voucher, u krijgt daarvoor als extra een lunchpakketje mee voor onderweg, een natje, een droogje en een lekkertje. Van te voren kunt u een tijd afspreken, waarop u gaat rijden en uw lunchpakket vastleggen. En ook weer de kans op een waardebon. De routebeschrijving kunt u dan afhalen in het Eetcafe (en na afloop inleveren, finish is ook bij De Steen). Aanbevolen!

Tot slot nog een pluim voor onze ritten van een deelnemer:

We hebben meerdere tochten van verschillende organisaties gereden, maar deze sprong er met kop en schouders bovenuit! Super.”